Forskere har analysert markedet for vegetarprodukter. Her studerer post doc Cátia Saldanha do Carmo ingredienslista og næringsinnhold i et lite utvalg av vegetarprodukter fra Norge og våre naboland. Foto: Nofima
Forskere har analysert markedet for vegetarprodukter. Her studerer post doc Cátia Saldanha do Carmo ingredienslista og næringsinnhold i et lite utvalg av vegetarprodukter fra Norge og våre naboland. Foto: Nofima

Vil ha mer norskprodusert vegetarmat

Det er et stort potensial i Norge for å utvikle vegetarprodukter med norske ingredienser, mener forskere.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Elgen går på sparebluss om vinteren