Forskere har analysert markedet for vegetarprodukter. Her studerer post doc Cátia Saldanha do Carmo ingredienslista og næringsinnhold i et lite utvalg av vegetarprodukter fra Norge og våre naboland. Foto: Nofima
Forskere har analysert markedet for vegetarprodukter. Her studerer post doc Cátia Saldanha do Carmo ingredienslista og næringsinnhold i et lite utvalg av vegetarprodukter fra Norge og våre naboland. Foto: Nofima

Vil ha mer norskprodusert vegetarmat

Det er et stort potensial i Norge for å utvikle vegetarprodukter med norske ingredienser, mener forskere.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Matforsker tror koronautbruddet vil endre folks syn på mat og matsikkerhet