Tilbyr ferske lam i februar

Gilde og Rema har gått sammen om en ny serie lammeprodukter. Nå blir det ferske lam også midtvinters.

Greit salg: Safeer Ahmed ved Rema 1000 på Grønland i Oslo sier salget av vinterlam går greit, men at det ikke har vært veldig stor etterspørsel i hans butikk. Foto: Mariann Tvete
Greit salg: Safeer Ahmed ved Rema 1000 på Grønland i Oslo sier salget av vinterlam går greit, men at det ikke har vært veldig stor etterspørsel i hans butikk. Foto: Mariann Tvete

Nationen har tidligere skrevet at det ligger 3400 tonn lam og sau på overskuddslager. Likevel er det knapt en lammekotelett å finne i butikkene, kanskje med unntak av en isete pakke nederst i frysedisken. Ferske lam i februar er i alle fall ikke hverdagskost, men Finn Avdem, fagsjef for småfe i Nortura, syns ikke det er videre spesielt.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Landbruket spilte en viktig rolle i Norges nei til EF