Stadig flere bønder vil selge rett til kunden

Mange produsenter har de siste dagene tatt kontakt for å selge varene sine gjennom direktesalgs-konseptet Rekoring. Brennpunkt-dokumentaren om svinenæringen kan være noe av grunnen.

Kortreist kjøtt: Michael Hummel selger tre ganger så mye kjøtt nå i juni sammenlignet med hva han gjorde på første Rekoring-salgsdag i mai. I bakgrunnen står saftselger Petter Sormul. Alle foto: Håvard Zeiner
Kortreist kjøtt: Michael Hummel selger tre ganger så mye kjøtt nå i juni sammenlignet med hva han gjorde på første Rekoring-salgsdag i mai. I bakgrunnen står saftselger Petter Sormul. Alle foto: Håvard Zeiner
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

Helg + Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

100 dager for 100 kr

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Hit kjem folk for å kjøpe jolematen direkte frå produsentane