Slik vant den prisbelønnede osteprodusenten over pandemien

Da hurtigruteskipene ble lagt til kai i sommer, etter at koronakrisen skylte inn over reiselivsnæringen, mistet Aalan gård samtidig sin største ostekunde.

Selv om landbruket kom seg fint gjennom korona-krisen i år, har de selskapene som kombinerer landbruk og reiseliv gjennomgått usikre tider. Gøran Rasmussen-Åland og hans sønn Ludvik (10) i geitefjøset på Aalan gård - der de kjente ostene skapes. Foto: Eskild Johansen
Selv om landbruket kom seg fint gjennom korona-krisen i år, har de selskapene som kombinerer landbruk og reiseliv gjennomgått usikre tider. Gøran Rasmussen-Åland og hans sønn Ludvik (10) i geitefjøset på Aalan gård - der de kjente ostene skapes. Foto: Eskild Johansen
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

– Jeg har ingen planer om å gi meg med frivillig arbeid