Slik kan Norge øke produksjonen av planteproteiner med 12.000 tonn årlig

– Hvis folk endrer kostholdet, må norske bønder kunne produsere produkter forbrukerne vil ha, sier NIBIO-forsker Unni Abrahamsen.

Forsker Unni Abrahamsen ved Nibio har regnet på hvor mye planteproteiner vi kan få ut av kornarealene. Foto: Einar Strand
Forsker Unni Abrahamsen ved Nibio har regnet på hvor mye planteproteiner vi kan få ut av kornarealene. Foto: Einar Strand
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Krev opprydding i ulik pris på kraftfôr