Rapport: Norsk matproduksjon kan øke omsetningen med over én tredel

Norsk landbruk og næringsmiddelindustri kan øke sin omsetning frem mot 2030 med opp mot 36 prosent, viser rapport fra Felleskjøpet Agri.

Kan vokse: Maren Stene, her sammen med mannen Per Einar Almlid, lager blant annet pølser fra Stene gård i Frosta kommune i Trøndelag. Stene sier de kan vokse om de vil, men understreker viktigheten av å vokse kontrollert. Foto: Håvard Zeiner
Kan vokse: Maren Stene, her sammen med mannen Per Einar Almlid, lager blant annet pølser fra Stene gård i Frosta kommune i Trøndelag. Stene sier de kan vokse om de vil, men understreker viktigheten av å vokse kontrollert. Foto: Håvard Zeiner
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Prognose: Kornavlinga større og betre enn venta