Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Prima Jæren høstet medaljer i World Steak Challenge

I sitt første forsøk tok Prima Jæren med seg to medaljer hjem fra biff-VM i Dublin.

Prima Jæren vant sølvmedalje i biff-VM med sin entrecôte av norsk angus. Foto: Mostphotos
Prima Jæren vant sølvmedalje i biff-VM med sin entrecôte av norsk angus. Foto: Mostphotos

– Vi er både glade og stolte over at vi allerede i første forsøk premieres med sølvmedalje for vår entrecôte, og en bronsemedalje for vår tørrmodnede ytrefilet, sier daglig leder i Prima Jæren, Rene Nielsen, i en pressemelding.

Han forteller at de deltok i biff-VM eller World Steak Challenge for å lære, samt å forstå mer om utviklingsmulighetene for deres norsk angus-satsing.

– Premieringen er en stor honnør til våre dyktige, langsiktige og lojale produsenter og til våre ansatte, sier Nielsen.

Deltakere fra 25 land

Annonse

Bedrifter fra 25 nasjoner deltok i konkurransen som ble arrangert i Dublin i Irland. Totalt var mer enn 300 produkter med i konkurransen som første gang ble avholdt i 2015.

Prima-eier Anbjørn Øglend er godt fornøyd med medaljene.

– Det er første gang i historien at Norge hevder seg i en internasjonal kjøtt konkurranse. Over de åtte årene vi har arbeidet med norsk angus er det investert over 100 millioner kroner i ulike former for utviklingsarbeid. Vi er stolte over at ressursene om er lagt ned i dette nå resulterer i at vi kan dokumentere at Meny og Prima Jæren forsyner norske konsumenter med biff av verdensklasse, sier Øglend i pressemeldingen.

Dansk-finsk vinner

Det var det danske selskapet JN Meat International som stakk av med tittelen som verdens beste biff med sin finskproduserte entrecôte.

Neste artikkel

Transporterer tusenvis av levende okser til Libya: – Uakseptabelt