De tre NIBIO-forskerne Ewelina Wojciechowska, Inger Martinussen og Ingunn Vågen i ertefeltet på Holt i Tromsø. Foto: Anne Linn Hykerud.
De tre NIBIO-forskerne Ewelina Wojciechowska, Inger Martinussen og Ingunn Vågen i ertefeltet på Holt i Tromsø. Foto: Anne Linn Hykerud.

Norske erter kan bli en viktigere kilde til protein

Kan dyrking av erter i nord gjøre at vi slipper å importere soya langveisfra. Et varmere klima kan gjøre det mulig.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Rapport: Annenhver nordmann bekymret for mer ekstremvær framover