Nina Sundqvist: – De aller færreste lokalmatproduksjonene er både lønnsomme og lykkelige

Inntektene fra salg av lokalmat går opp, men de fleste produsentene omsetter for under en million. Matmerk mener at produsentene må bli råere til å tenke på økonomi og lønnsomhet enn idealisme.

Nina Sundqvist mener produsentene av lokalmat må tenke enda mer på at de også skal tjene penger på maten sin. Foto: Mariann Tvete
Nina Sundqvist mener produsentene av lokalmat må tenke enda mer på at de også skal tjene penger på maten sin. Foto: Mariann Tvete
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

8 uker for 199,-

Helg+Digital

Bestill

8 uker for 249,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

8 uker for 299,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Russerne lar kua "beite" med VR-briller – håper det gir mer og bedre melk