Nina Sundqvist: – De aller færreste lokalmatproduksjonene er både lønnsomme og lykkelige

Inntektene fra salg av lokalmat går opp, men de fleste produsentene omsetter for under en million. Matmerk mener at produsentene må bli råere til å tenke på økonomi og lønnsomhet enn idealisme.

Nina Sundqvist mener produsentene av lokalmat må tenke enda mer på at de også skal tjene penger på maten sin. Foto: Mariann Tvete

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel

Hvert år blir 2000 tonn landbruksplast ikke levert til retur