Bernt Bucher-Johannessen, daglig leder i Hanen. Her i Bondens Butikk i Mathallen i Oslo. Foto: Siri Juell Rasmussen
Bernt Bucher-Johannessen, daglig leder i Hanen. Her i Bondens Butikk i Mathallen i Oslo. Foto: Siri Juell Rasmussen

De små ostene i de store trendene

I de femti årene som gikk fra det ble forbudt å produsere ost på upasteurisert melk, til det ble opphevet igjen, tok industrien nesten knekken på ystekunsten.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Tine tause om svekka økonomi for irsk meieri