Nå er det fullt liv i fjøset igjen: Espen holder styr på 15.600 kyllinger

Fem år etter at siste kylling ble sendt til slakteriet er fjøset til Espen Opdal på nytt fylt med 15.600 gule nøster.

VIL PRODUSERE MAT: Da Espen Opdal fikk vite at Ytterøykylling var interessert i å knytte til seg flere produsenter tok han kontakt. Ikke mange månedene etterpå er det kyllinger i fjøset hans i Svalia i Overhalla. Foto: Bjørn Tore Ness
VIL PRODUSERE MAT: Da Espen Opdal fikk vite at Ytterøykylling var interessert i å knytte til seg flere produsenter tok han kontakt. Ikke mange månedene etterpå er det kyllinger i fjøset hans i Svalia i Overhalla. Foto: Bjørn Tore Ness
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Veksten på fjørfe tok ein pust i bakken i fjor