Mener halvert kjøttforbruk kan øke norsk selvforsyning

Landbrukets frykt for kjøttkutt er overdrevet, mener Thomas Cottis, høyskolelektor i landbruk og klimakunnskap.

Thomas Cottis, høyskolelektor i klima og landbruk, og Lilja Søberg, høyskolelektor i ernæring, mat og helse, mener det vil være bra for både mennesker og planeten hvis kjøttforbruket i Norge reduseres dramatisk. Foto: Camilla Mellemstrand.
Thomas Cottis, høyskolelektor i klima og landbruk, og Lilja Søberg, høyskolelektor i ernæring, mat og helse, mener det vil være bra for både mennesker og planeten hvis kjøttforbruket i Norge reduseres dramatisk. Foto: Camilla Mellemstrand.
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

MDG vil ta prisgrep: Vil gjøre kjøttet dyrere og grønnsakene billigere