– Kjedene bestemmer i stor grad hva vi skal spise

For litt over to år siden åpnet Indrejord gård sin egen gårdsbutikk med salg av egg, kjøtt og litt til. Det skulle vise seg å bli en suksess med stadig økning i besøk og omsetning.

GODT UTVALG: Jann Tore Johansen kan sies å ha tatt gården opp til et nytt nivå ved å etablere gårdsbutikk. Her ser vi litt av utvalget han tar inn, krydder fra Alta, pesto fra Lofoten og salt fra Saltstraumen, alt sammen godt tilbehør til gårdens eget lammekjøtt. Foto: Liv-Karin Edvardsen
GODT UTVALG: Jann Tore Johansen kan sies å ha tatt gården opp til et nytt nivå ved å etablere gårdsbutikk. Her ser vi litt av utvalget han tar inn, krydder fra Alta, pesto fra Lofoten og salt fra Saltstraumen, alt sammen godt tilbehør til gårdens eget lammekjøtt. Foto: Liv-Karin Edvardsen
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

FHI: Kan ha blitt smittet ved slakting