Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kåring av Årets landbruksblogger: Lønning, Håskjold og Smedshaug i tet

Denne trioen leder konkurransen om å bli Årets landbruksblogger. Du kan fortsatt påvirke resultatet.

Blant de 13 landbruksbloggerne er det Dag Jørund Lønning (fra venstre), Kari Redse Håskjold og Christian Anton Smedshaug som har fått flest stemmer hittil. Foto: Arkiv

Nær tusen stemmer er foreløpig avgitt i kåringen av Årets landbruksblogger. Nye innlegg i Landbruksbloggen kan du lese hver fredag her på nationen.no.

Blant de 13 landbruksbloggerne er det Christian Anton Smedshaug, Dag Jørund Lønning og Kari Redse Håskjold som har fått flest stemmer hittil.

Sjekk ut alle landbruksbloggene

Fram til nyttår kan du stemme på din favoritt, en gang i døgnet. Du kan stemme på ulike kandidater for hver gang, og du er helt anonym. Avstemningen startet i oktober.

Blant de tre bloggerne som får fleste stemmer, blir det en finalerunde med ny avstemning. Finaleavstemningen skjer mellom 2. og 10. januar. Her blir det også mulig å avgi stemme daglig.

Vinneren offentliggjøres under Norsk Landbrukssamvirkes konferanse Mat og landbruk tirsdag 13. januar. Nationen samarbeider med Landbrukssamvirket om Landbruksbloggen.

Annonse

I fjor var det Østfold-bonde Lise Thorsø Mohr som fikk den gjeve tittelen Årets landbruksblogger. Nå er vi i full gang med ny kåring. Denne gangen har fagjuryen fått fri, og hvem som vinner er helt opp til leserne.

Avgi din stemme!

Neste artikkel

Findus seier norsk tollvern for grønsaker har stått stille sidan 1997