Jobber for å gjøre ølet helt norsk

Norsk øl lages på importert humle. Det vil et matnettverk i Østfold gjøre noe med. I så fall trenger de hjelp av lokale bønder.

Vi trenger å vite hvor planten vokser, kontaktperson og gjerne historien eller hva du vet om humleplanten i din hage, skog, elvebredd eller på gården, sier Reidar Kaabbel, styreleder i Guldkorn. Foto: Mariann Tvete
Vi trenger å vite hvor planten vokser, kontaktperson og gjerne historien eller hva du vet om humleplanten i din hage, skog, elvebredd eller på gården, sier Reidar Kaabbel, styreleder i Guldkorn. Foto: Mariann Tvete
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Reven tok seg inn i fjøset – ble stanga i hjel av geitene