Helt topp med fjøssopp

Ingrid og Joakim har startet opp Rogalands første soppgård. I det gamle fjøset vokser nå gourmetsopp opp på kaffegrut, korn og sagflis.

Soppbønder. – Vi skal gjøre noe nytt i landbruket med soppdyrkingen. Vi er i upløyd landskap, men deler gjerne vår kunnskap med andre bønder, sier Joakim og Ingrid, som viser frem sin blågrå østerssopp. Foto: Solfrid Sande
Soppbønder. – Vi skal gjøre noe nytt i landbruket med soppdyrkingen. Vi er i upløyd landskap, men deler gjerne vår kunnskap med andre bønder, sier Joakim og Ingrid, som viser frem sin blågrå østerssopp. Foto: Solfrid Sande
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Investerer for første gang i utenlandsk meieri