Heinrich Jung fant frihet i et norsk småbruk

Heinrich Jung er tyskeren som fikk uvaskede, plastfrie små og store grønnsaker inn i norske butikkhyller.

Heinrich Jung er utdannet diplomingeniør fra Tyskland. I 1997 kjøpte han gården i Solør, og i 1999 la han om til biodynamisk drift. Gården drives i dag økologisk. Alle foto: Siri Juell Rasmussen
Heinrich Jung er utdannet diplomingeniør fra Tyskland. I 1997 kjøpte han gården i Solør, og i 1999 la han om til biodynamisk drift. Gården drives i dag økologisk. Alle foto: Siri Juell Rasmussen
Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd til kun kroner 1,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Heinrich Jung vant Matprisen 2019