Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kristin Malonæs ny toppsjef i Geno

Kristin Malonæs (49) blir ny administrerende direktør i Geno, storfebøndenes samvirkeforetak.

Kristin Malonæs gleder seg stort til å ta fatt på oppgavene i Geno og ser frem til å videreutvikle selskapet i tett samarbeid med de ansatte og styret. Foto: Innovasjon Norge
Kristin Malonæs gleder seg stort til å ta fatt på oppgavene i Geno og ser frem til å videreutvikle selskapet i tett samarbeid med de ansatte og styret. Foto: Innovasjon Norge

Malonæs kommer fra stillingen som nestleder i divisjon for Marked og Regioner i Innovasjon Norge, og er leder for Customer Operations.

Hun har bred styreerfaring og har tidligere vært direktør for Innovasjon Norge Hedmark. Hun er utdannet siviløkonom og har en mastergrad i Kunnskapsledelse og eMarketing fra Handelshøyskolen BI.

Bred ledererfaring

Styreleder Jan Ole Mellby sier det har vært viktig for styret at den nye toppsjefen har bred ledererfaring og evner å utnytte og videreutvikle kompetansen blant ansatte.

Annonse

– Videre er det en fordel å kjenne kundene og markedet til Geno og datterselskapene, spesielt med tanke på økt internasjonalisering av selskapet. Vi ønsker Kristin Malonæs velkommen som ny administrerende direktør og gleder oss til å samarbeide med henne, sier Mellby i en pressemelding.

– Unik posisjon

Kristin Malonæs gleder seg stort til å ta fatt på oppgavene i Geno og ser frem til å videreutvikle selskapet i tett samarbeid med de ansatte og styret.

– Geno har gjennom et langsiktig målrettet arbeid en helt unik posisjon i markedet, hvor internasjonale kunder i stadig større grad etterspør Geno sine produkter. Det blir viktig for meg å legge rammene til rette for at Geno skal kunne fortsette sin gode utvikling og styrke sin posisjon internasjonalt, sier Kristin Malonæs i pressemeldingen.

Hun tiltrer stillingen 1. mars 2020. Nåværende administrende direktør Sverre Bjørnstad fratrer ved nyttår, og fram til mars fungerer økonomisjef Lars Skramstad som daglig leder i selskapet.

Geno SA er et samvirkeforetak eid av 8700 norske storfebønder. Hovedoppgavene er avlsarbeid og utvikling av Norsk Rødt Fe, samt å tilby inseminering av kyr og kviger over hele landet. Det er stor etterspørsel etter NRF-sæd fra hele verden og selskapet eksporterer til over 30 land.

Neste artikkel

Sæd fra norske husdyr gjør det stort i utlandet