Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Gartnerhallen med sitt første eksterne styremedlem

Årsmøtet i Gartnerhallen har satt sammen et nytt styre for organisasjonen. Per Olav Skulte fortsetter som leder, mens Ingunn Haugen Hegdal blir det første eksterne styremedlemmet.

Dette er det nye styret i Garnethallen. Fra venstre: Ingunn Haugen Hegdal, Harald Oskar Buttedahl, Per Olav Skutle, Annelin Sveinsvoll,Ole Davidsen og Stine Mølstad. Foto: Privat

Det var torsdag at Gartnerhallen holdt sitt årsmøte, hvor nytt styre ble valgt. Styreleder Per Olav Skulte, nestleder Ole Davidsen og styremedlemmene Annelin Sveinsvoll, Stine Mølstad og Harald Oskar Buttedahl ble alle gjenvalgt. Ingunn Haugen Hegdal kommer inn som nytt medlem i styret, det aller første eksterne medlemmet.

– Vi mener Ingunn har en erfaringsbakgrunn som vil passe svært godt, og komplementere kompetansen til de øvrige styremedlemmene. Vi er også glade for å kunne innstille Per Olav Skutle til å fortsette i styrelederrollen, da vi mener det er viktig med kontinuitet over noen år i denne rollen, sier Ragnhild Eggen Viken, som har vært leder av valgkomiteen, i en pressemelding.

Fakta

Gartnerhallen

Et samvirke som eies av 1156 frukt- og grøntprodusenter.

Ble etablert i 1930.

I 1997 inngikk Gartnerhallen et samarbeid med Norgesgruppen og Bama Gruppen.

Har eierandeler i Bama Industri AS.

Kilde: Gartnerhallen/Wikipedia

Sterk fremtidstro på årsmøtet

Haugen Hegdal har mange års erfaring som mellomleder og toppleder i både norske og internasjonale selskaper, opplyser Gartnerhallen. Hun er utdannet siviløkonom fra BI og Mannheim i Tyskland, med tilleggsutdannelse innen merkevarebygging, markedskommunikasjon og endringsledelse.

På årsmøtet ble det ytret sterk framtidstro for Gartnerhallen. Innleggene på årsmøtet var preget av sterke ambisjoner og samarbeid på tvers av regioner.

Annonse

– Vi har rigget oss for å ivareta medlemmenes interesser på en god måte. Det er et stort ansvar. Jeg er derfor glad for å ha med gode folk i administrasjonen og styret som kan og vil bidra til å nå målene vi har satt oss. Sammen med medlemmene og regionene skal vi utvikle nye Gartnerhallen, sa styreleder Per Olav Skulte.

– Historisk

Han trakk samtidig fram at dagen var historisk.

– Det er for første gang valgt inn et eksternt medlem i Gartnerhallen, sa Skutle, og ønsket Ingunn Haugen Hegdal velkommen til Gartnerhallens styre.

Dette er ikke første samvirkebedrift som denne våren har valgt inn eksterne i styret. Potetsamvirket Hoff valgte nylig tidligere Tine-sjef Hanne Refsholt til styreleder. Også i Nortura går diskusjonen om det snart er tid for å velge inn styremedlemmer utenfor bondestanden.

Neste artikkel

Nå skal sunt bondevett på statsbudsjettet