Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

En av tre bønder sier de har sex minst én gang per dag

Bønder sier de har mer sex enn noen annen yrkesgruppe, ifølge en ny britisk spørreundersøkelse.

Ingen hopper i høyet oftere enn bønder, ifølge en ny undersøkelse. Foto: User 50435 / Mostphotos
Ingen hopper i høyet oftere enn bønder, ifølge en ny undersøkelse. Foto: User 50435 / Mostphotos

Det er ikke lett å være bonde. Klimakrangel, ekstremvær og utfordring med pris og endringer i forbruksmønster gjør sitt til at yrket er temmelig tøft å stå i.

Men bøndene finner tydeligvis måter å koble av på. En undersøkelse utført på oppdrag fra sexleketøyprodusenten Lelo UK, og gjengitt av avisa Daily Mirror, konkluderer nemlig at ingen yrkesgruppe sier de har mer sex enn bøndene.

Annonse

I undersøkelsen, med 2000 respondenter innen ulike yrker, sier 33 prosent av de spurte bøndene at de har sex minst én gang per dag. Det er langt mer enn yrkesgruppene på andre og tredje plass, arkitekter (21 prosent) og frisører (17 prosent).

– Vi kan forvente at noen trender, for eksempel mengden fysisk aktivitet i en karriere som bonde, sammenlignet med en kontorjobb, kan påvirke fysisk kondisjon og energinivå, sier Lelo UK-«eksperten» Kate Moyle til Daily Mirror.

Mirrors journalist noterer seg også at to av tre bønder rangerer sine personlige prestasjoner på soverommet som «utrolige».

Journalister er for øvrig yrkesgruppen som har minst sex, ifølge undersøkelsen. Hver femte spurte journalist sier de har sex bare én gang i måneden.

Neste artikkel

Forskning: To grupper bønder mer villige til å redusere bruken av plantevernmidler