Småbrukarlagslederen om kjøttkutt: – Dette bør norske bønder ta på alvor

Tre av ti forbrukere vil redusere forbruket av rødt kjøtt, viser rapport. – De signalene bør bønder, politikere og forbrukere ta på alvor, mener leder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag.

– Vi må ha en plan for omstilling for en mer plantebasert produksjon framover, sier leder i Bonde-og Småbrukarlaget Kjersti Hoff. Foto: Siri Juell Rasmussen

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
1 mnd til kun kroner 1,-

Helg+Digital

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Komplett

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
1 mnd til kun kroner 1,-

Neste artikkel

Bønder reagerer kritisk til EAT-rapporten