Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Bonde satt fast i landbruksmaskin - amputerte egen fot

- Jeg gjorde det jeg trodde jeg måtte, og det fungerte, sier bonden som skar av foten sin med en lommekniv.

Foten til bonden ble sittende fast i en korntank. (Bildet viser ikke den aktuelle tanken.)  Foto: Cosmin-Constantin Sava / Mostphotos
Foten til bonden ble sittende fast i en korntank. (Bildet viser ikke den aktuelle tanken.) Foto: Cosmin-Constantin Sava / Mostphotos

Den 63 år gamle bonden Kurt Kaser i Nebraska i USA var alene på gården og holdt på å flytte korn da han satte fot i korntanken på maskineriet han jobbet med. Maskinen var fortsatt i gang, og Kaser ble sittende fast, melder TV-kanalen NBC.

Siden Kaser var alene, og visste at ingen kom til å komme hjem til gården med det første, innså han at han måtte gjøre noe selv. Og han måtte gjøre det fort.

Han klarte ikke å komme seg løs. Det han endte med å gjøre, var å ta fram lommekniven og amputere deler av foten som satt fast.

Annonse

- Jeg kunne føle kniven skjære over nerver. Til slutt kom jeg meg løs, og begynte å krype mot huset, sier Kaser.

Etter at han hadde krysset de 50 metrene tilbake til huset, ringte han sykehuset, som hentet ham. Senere ble han fraktet med helikopter til et annet sykehus, der datteren hans arbeider.

Han sier til NBC at humøret fremdeles er på topp, og at han ikke er i tvil om at han vil komme seg i arbeid igjen relativt snart.

- Jeg antar jeg er en stabeis. Jeg har ikke lyst til å gi meg.

Neste artikkel

Eiendomsinvestor Ivar Tollefsen kjøpte jaktområde på 39.000 mål – vil ikke inngå beiteavtale