Bakst med gullkorn fra Maridalen

Det har spiret godt i det norske kornet i det siste. Vi er nær selvforsynt med mathvete og noe av den kommer fra Maridalen i Oslo.

Glad gjeng: Fra venstre direktør i Felleskjøpet, Lars Fredrik Stuve, bakemester Per Christian Samson, Torunn Nordbø og generalsekretær i Norges Bondelag, Per Skorge. Foto: Werner Wilh Dallawara
Glad gjeng: Fra venstre direktør i Felleskjøpet, Lars Fredrik Stuve, bakemester Per Christian Samson, Torunn Nordbø og generalsekretær i Norges Bondelag, Per Skorge. Foto: Werner Wilh Dallawara

Det er all grunn til å være fornøyd med utviklingen, sier direktør Lars Fredrik Stuve i Felleskjøpet til Nationen. Han sier at kvaliteten på hveten også er meget tilfredsstillende.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

8 uker for 199,-

Helg+Digital

Bestill

8 uker for 249,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

8 uker for 299,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Norad og Meteorologisk institutt skal sørge for gratis værvarsel i Afrika