Bakst med gullkorn fra Maridalen

Det har spiret godt i det norske kornet i det siste. Vi er nær selvforsynt med mathvete og noe av den kommer fra Maridalen i Oslo.

Glad gjeng: Fra venstre direktør i Felleskjøpet, Lars Fredrik Stuve, bakemester Per Christian Samson, Torunn Nordbø og generalsekretær i Norges Bondelag, Per Skorge. Foto: Werner Wilh Dallawara
Glad gjeng: Fra venstre direktør i Felleskjøpet, Lars Fredrik Stuve, bakemester Per Christian Samson, Torunn Nordbø og generalsekretær i Norges Bondelag, Per Skorge. Foto: Werner Wilh Dallawara

Det er all grunn til å være fornøyd med utviklingen, sier direktør Lars Fredrik Stuve i Felleskjøpet til Nationen. Han sier at kvaliteten på hveten også er meget tilfredsstillende.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Neste artikkel

Turgåere lukket ikke porten til beitet – to kyr ramlet i gammel brønn