Inger Synøve og Magnus Johnsen driver med produksjon av kjøtt fra storfe og svin i Våle i Tønsberg kommune. De har om lag 900 storfe på gården, hvorav cirka 200 ammekyr. De mener det trengs et løft for kjøttprodusenter rundt om i Norge. Foto: Lars Bilit Hagen
Inger Synøve og Magnus Johnsen driver med produksjon av kjøtt fra storfe og svin i Våle i Tønsberg kommune. De har om lag 900 storfe på gården, hvorav cirka 200 ammekyr. De mener det trengs et løft for kjøttprodusenter rundt om i Norge. Foto: Lars Bilit Hagen

Ammekubønder er blant bøndene med lavest lønnsomhet: – Føler at man henger igjen

Inger Synøve og Magnus Johnsen driver storproduksjon av storfekjøtt. De jubler ikke over timelønna.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Vil bli landets viktigste matkommune – lager plan for styrket jordvern