Vil at de best matfolkene skal skinne

Matpris-utdeler: Idun Bjerkvik Leinaas. Foto: Privat

– Alle mennesker med engasjement for bærekraft og økologi er velkommen. Vi hedrer matprodusentene som leverer råvarer med kunnskap og respekt for det levende. Vi hedrer kokkene, som mestrer kunsten med å skape smaksrike måltider, hvor omsorg for råvarenes livsløp har vært avgjørende. Vi trekker fram de som formidler innlegg i samfunnsdebatten om maten vår og dens opprinnelse. Vi hedrer de som gjennom små grep kan skape store ringvirkninger – de gir vi en pris for innsatsen og en utfordring for å gjøre mer.

– Hva slags tankegang ligger det til grunn for av selve Matprisen i sin tid?

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Digital

100 dager for 100 kr

Helg + Digital

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag
100 dager for 100 kr

Komplett

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag
100 dager for 100 kr

Neste artikkel

Tinestafetten med eget 25 års jubileum