↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

32 75 90 80

Besøksadresse

Loe bruk 16
3300 HOKKSUND
  1. Beskrivelse

Distriktsnær leverandør av drivstoff

Velg en leverandør med et bankende hjerte for levende bygder og bærekraftig fremtid i distriktene! DRIV energi har lang erfaring med levering av drivstoff til landbruket i Norge. Vi har tankbiler og erfarne sjåfører, lokalt plassert slik at det kan leveres raskt og sikkert. DRIV energi er det distriktsnære og rimelige alternativet for drivstoff, smøreolje og biofyring. 

DRIV kjører ut store volum drivstoff til en rekke bransjer: fra entreprenører og transportvirksomhet, landbruk og industri, til Forsvaret og offentlig sektor. 

 

Drivstoff der du er

Både fornybar og fossil diesel leveres til landbruket. DRIV leverer drivstoff akkurat dit du trenger det. Og man kan selv hente drivstoffet fra en lokal DRIV-stasjon i distriktet. For mange er kombinasjonen av disse alternativene det rette for å holde driften sikker.

 

Smøreolje

Vi har kompetansen til å veilede deg på hva traktoren skal ha til våronna. Alt innen smøreolje tilbys og sendes fra vårt enorme lager i Hokksund. Vår standardportefølje består av oljer produsert av Shell og Mobil. Utover det har vi spesialisert oss på nisjeprodukter, og har blant annet import- og distribusjonsansvaret i Norge for produktene fra NYCO.

 

Dieseltanker

Ønsker du drivstoff levert på tank lokalt, kan DRIV også tilby egen tank fra vårt rikholdige utvalg fra Kingspan. Vi tilbyr prisgunstige dieseltanker i flere forskjellige størrelser og kvaliteter.

 

DRIV er leveringssterke og prisriktige, har unik lokalkjennskap i distriktene og gir personlig service fra et tilgjengelig kundesenter i Hokksund. Årlig leverer DRIV energi over 300 millioner liter drivstoff i markedet, som kjøres ut på tankbil eller tankes direkte av kunden ved en av de 70 selvbetjente drivstoffstasjonene. DRIV leverer både fossilt og fornybart drivstoff.