Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Kvinne er kvinne verst

Stortingsrepresentant for Sp Jenny Klinge.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
Stortingsrepresentant for Sp Jenny Klinge.Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

Det var med stor undring jeg leste Nationen lørdag 5. mai der stortingsrepresentantene Heidi Greni og Jenny Klinge ber Liv Signe Navarsete sette punktum for saken om den meget provoserende sexmeldingen hun for to år siden mottok. Samtidig ønsker de Ola Borten Moe hjertelig velkommen tilbake som nestleder i Senterpartiet.

«Tierbanden» var på heisatur til Sverige, og kl. 00.30 ble den famøse meldingen sendt der ordet «vi» ble brukt, noe som kan tyde på at det var flere til stede med den samme lysten. Skyldspørsmålet her angående hvem som har ansvaret kan man tenke bredt om.

Ledelsen i partiet har hatt to år på å ordne opp, de har gjort lite, og saken er nå ferdigbehandlet. Slik dette har endt, er i praksis Navarsete taperen og «tierbanden» vinnerne. De kan igjen dra på tur og harselere over nok en seier over en brysom politisk motstander.

Annonse

Nei, Senterpartiet, det holder ikke med bare å reise rundt og glise i medgangstider, man må vise at man har ryggrad også i motgang. Jeg avventer støtteerklæringer til Navarsete fra lokallag og fylkeslag, på den måten vil rettferdigheten til en viss grad skje fyldest.

Neste artikkel

Willfred Nordlund (Sp) blir leiar av næringskomiteen