Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Frp satser på lærerne

Videreutdanning er bra for skolen.

I regjering har Fremskrittspartiet bidratt til at om lag 20 000 lærere har fått tilbud om videreutdanning. Denne historiske satsingen på videreføres i statsbudsjettet for 2018, slik at 5500 lærere vil få tilbud om videreutdanning i året som kommer.

Målet med Lærerløftet er å skape en skole hvor elevene lærer mer. Skolen skal gi alle en god start i livet, bidra til sosial utjevning og sikre norsk arbeidsliv og velferd.

Læreren er, og vil alltid være, den viktigste ressursen i norsk skole. Deres kompetanse, både faglig, sosialt og pedagogisk, er avgjørende for å sikre en god skole for alle. Frp er derfor opptatt av at lærerne, i likhet med andre yrker, skal få tilbud om å spisse og fornye egen kunnskap i løpet av yrkeskarrieren.

Annonse

Videreutdanningen har vist seg å gi svært gode resultater. Nesten 7 av 10 lærere som har deltatt på videreutdanningen sier de har blitt bedre lærere og at elevene deres lærer mer. Det viser at dette er et godt tiltak, som gir stort utbytte både for lærene og elevene.

Neste artikkel

Sp: – Postloven blir ikke endret i år