Nettavisen: BAdesKen-TV er den nye serien som drar Norge rundt for å finne sakene som viser hva Norge virkelig er bygget opp av: Folk. Det er et kjendisfritt humorprogram, en dokumentarserie med ekte mennesker og sjansen til å le litt av oss selv.

Seriens premiere er her nå, og du kan se den første episoden helt gratis under:

Ordføreren som smugdrakk på TV

Ukens reisereportasje er fra Flekkefjord hvor vi treffer det som fort kan være den mest fargerike ordføreren i landet. Mannen som smugdrakk direkte på TV. Saken ble omtalt i Avisen Agder slik den gangen.

Torbjørn Klungland (Frp) ble kjent for hele landet. På klippet under kan du se hvorfor, og samtidig høre den elleville historien om hvordan han ble ordfører.

Hele Norge rundt

En av ukens artigste saker er fra Drammens Tidende, om vi skal tro ukens sending. Der avsløres det også hvorfor en sak om det som faktisk er en øvelse fra Røde Kors fortjener en slik oppmerksomhet.

Utover det får du serien om mennesker som har navn som passer utmerket til sine yrker. Slik som veiarbeideren Vegar Beider, og mange andre. BAdesKen-TV har reist gjennom lokalavislupen til Haugesunds Avis i vest hvor vi får vite hva Maria og Josef har funnet på. Hos Namdalsavisa midt i Norge kan du sjekke hvilket parti som ikke fikk en eneste stemme ved sist valg, selv ikke fra partiets medlemmer.

Jesus har rømt i nord

I nord har Jesus rømt, og hvorfor får vi vite gjennom Rana Blad. Eller hva sier du om ambulansesjåfør Rune Racer-Farth?

Ukentlig episode av BAdesKen TV

Fra torsdag 7. september kommer det ukentlig ny episode av den nye humorserien BAdesKen-TV i din nettavis. Serien, som består av 14 episoder, er basert på Ken André Ottesens populære Instagram-konto @BAdesKen, der han daglig presenterer skråblikk på små og store saker fra norske lokalaviser for nesten 400.000 følgere.