Mye fisk og sau, lite biff og pizza i fjorårets 366 middager.
Hellstrøm snobber ned, mens mange slurver med korrekturen.
Hvis du bare skal lese én bok om griser i år, bør du av mange gode grunner velge den eneste 2020-utgivelsen innen denne snevre litteratursjangeren.
Listen over de 40 finalistene i konkurransen Det Norske Måltid i Stavanger i februar er til å bli sulten av. Men den gjør meg også trist.
Riktig utstyr er viktig på jakten, det vet alle. Hva med litt stuet hummer, portvin og curaqao?
Plast som ikke er på avveie, er ikke noe problem. Problemet er de som velger å strø om seg med plast i naturen.
De siste, anonyme restaurantkritikerne bør snarest komme ut av skapet.
Siden overskriften er et spørsmål, la meg straks svare et rungende nei!
Koronakrisen har rammet mange hardt, og på flere måter. Men vi har ennå ikke behøvd å ha kaniner under trappen, ale opp villagriser, sette poteter i plenen eller røyke løvetannrot, erter og geiterams.
Nå begynner jeg seriøst å lengte etter en god hotellfrokost, en bugnende lunsj eller en tre-retter sånn ved 18-tiden.