Mange har kjøpt med seg ein børek i farten, langt færre har prøvd å lage det sjølv. Har du den magiske filodeigen i frysaren, er det fort gjort.
Er du ute etter ein hyggjeleg kjøkkenaktivitet med eit resultat alle likar, bør du prøve deg på fylte pastaputer.
Det beste med vekas rett er steikjeskorpa, som er både seig og sprø på same tid.
Når kvalbiffen blir omgitt av asiatiske smakar, blir han betre enn nokosinne.
Det er dyrt, det er fantastisk godt, og det er latterleg enkelt å lage når du kjenner teknikken.
Sommaren er tida for enkle måltid. Her får du ein gammal favoritt med nokre superenkle oppgraderingar.
Å brødfø familien, eller seg sjølv, kan iblant vere eit slit. Men har du litt gammalt brød på lur, blir det mykje lettare og meir morosamt.
Iblant er reker best med skalet på.
Ekte italienarar brukar ikkje fløyte i carbonaraen. Det burde ikkje vi gjere heller.
Går du for gladkarbo framfor lågkarbo, må du få lavash inn i brødmenyen din.