I fremtiden vil Evergood, Jacobs og Ali kaffe bli brent i et industribygg som består av 90 prosent tre. Klimagassutslippene kuttes med 70 prosent.
Tine jobber strategisk for å oppnå et internasjonalt gjennombrudd på et produkt laget på norsk melk innen 2025. I høst var Tine-sjefen for første gang på frierferd i Kina.
Siden WTO-avtalen ble undertegnet og meierimonopolet ble opphevet på midten av 90-tallet, har omkring én milliard liter melk rent ut av bondesamvirkets hender.
I høst fikk både TV-stjerner og TV-seere øynene opp for hvor mye sau som ligger på fryselager uten å bli spist av norske forbrukere. Nå er lageret tømt.
Mat- og restaurantfag hadde det laveste søkertallet av alle yrkesfagene i 2019, og har den høyeste frafallsprosenten. Nå ber landbruks- og matministeren om råd
De enkle grepene for å effektivisere Nortura er gjennomført. Nå gjenstår de tøffe, ifølge konsernsjef Anne Marit Panengstuen.
Norturas datterselskap Det Nye Kjøkken AS skulle utvikle roboter til kjøkkenet. Tirsdag ble selskapet slått konkurs.
Sp-lederen ber Felleskjøpet Agri tenke langsiktig – og utsette planene om å utrede salg av Norges største havnelager til boligformål.
Åtte år etter at KrF-nestor Einar Steensnæs første gang foreslo en lov om god handelsskikk, har næringsministeren lagt loven fram for Stortinget. Dette er historien om en politisk snuoperasjon.
Norges største kjøttkonsern fortsetter slankekuren. Nortura har overkapasitet i industrien også når slakteriet på Otta er historie.