Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

TV 2 serverer «En bit av Norge»

- Norge er et eksotisk og spennende råvareland, mener kokk og programleder Andreas Viestad.

Mandag 3. januar er det duket for premiere på «En bit av Norge» på TV2.

Matreise landet rundt

I den norske versjonen av den internasjonale suksessen «New Scandinavian Cooking» inviteres seerne med på en matreise Norge rundt.

Andres Viestad, som blant annet er kjent som matspaltist i Dagbladet, er en av programlederne.

- Jeg vil vise linken mellom maten vi spiser, råvarene og tradisjonen i Norge, sier Viestad til db.no.

Annonse

- Mer enn «pottit» og kjøttkaker

I løpet av programserien vil han prøve å formidle at Norge er mer enn et «pottit- og kjøttkakeland».

- Norge har en vidunderlig blanding av det kjente og trygge, men er også et eksotisk og spennende råvareland. Det beste av norske råvarer fødes ut av harde vilkår. For eksempel lam som beiter i karrig høyland, sier Viestad til db.no.

Les også: Norsk mat på alle fat

Neste artikkel

Hyller norsk mat i verdensklasse