Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Tidligere Stoltenberg-rådgiver til reklamebyrået Try

Sindre Fossum Beyer, som var rådgiver for Jens Stoltenberg ved Statsministerens kontor, forlater den nåværende stillingen som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet og begynner som reklamekonsulent hos reklamebyrået Try.

Sindre Fossum Beyer, som var rådgiver for Jens Stoltenberg ved Statsministerens kontor. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Sindre Fossum Beyer, som var rådgiver for Jens Stoltenberg ved Statsministerens kontor. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Fossum Beyer har vært politisk rådgiver ved Statsministerens kontor, informasjonssjef ved Arbeiderpartiets hovedkontor og er i dag kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Han har vært sentral i arbeidet med Aps valgkampanjer og har nå fått ny jobb i reklamebyrået Try, som har stått for utforming og gjennomføring av Aps valgreklamekampanjer i flere år, skriver Dagens Næringsliv.

– Jeg har lyst til å prøve noe annet etter mange år i politikken, sier 36-åringen.

Fossum Beyer er utdannet sivilmarkedsfører. Som konsulent hos Try skal han jobbe bredt med kommunikasjon, og det er dermed sjanse for at han kan få Ap som klient.

– Jeg skal jobbe med PR, kommunikasjon og reklame, og kommer ikke til å jobbe som lobbyist, men jeg vil ikke glemme min politiske kunnskap. Politisk erfaring er nyttig i alle prosesser, sier han.

Annonse

Fossum Beyer trekker fram at Try ikke opererer med hemmelige kunder, men åpne kundelister.

Han begynner i den nye jobben i august. ©NTB

Neste artikkel

Nederlandsk by forbyr kjøttreklame