Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Smugkikk på Senterungdommens sexy bygdekalender for neste år

Senterungdommen har gradvis begynt å presentere bilder fra sin kommende kalender. Nationen.no kan nå presentere tre av dem, ett av dem eksklusivt.

Modellene er alle medlemmer i Senterungdommen.

- De fleste sitter faktisk i landsstyret i Senterungdommen. Vi vil vise at vi er moderne, litt vågale, samtidig som vi forteller om røttene våre, sa Sandra Borch, leder i Senterungdommen, til nationen.no i mars da bildene ble tatt.

Thorstein Lerhol, medlem i styret til Senterungdommen, forklarer budskapet i de tre bildene som foreligger hittil:

- Her ser vi en bad boy odelsgutt som møter den ville naturen med traktor og dress, han er trendy men fortsatt veldig rotfast, sier Lerhol om bildet hvor Petter Smågård fra Nord-Trøndelag er modell.

Les også: Småbrukarlaget raser over «pornobønder»

Magnus Lajord fra Oppland og Marte Nesheim fra Rogaland har også stilt opp som modeller.

- I denne kalenderen skal det være en helhet av kultur, natur og næringsvirksomhet. Skibildet med Magnus viser hvordan du på bygda kan jobbe hele dagen for deretter lett spenne på seg skiene og gå på fjellet. Vi vil vise mulighetene.

Lerhol har stilt hjemgården til disposisjon for fotograferingen. Blant annet er hans fars gamle gråtass med på ett av bildene.

Annonse

Se også: Småbrukarlagets bondekalender

- Marte, som altså er dama i tømmerhuset med datamaskin, viser at det er mulig å drive et forretningsimperium på bygda, litt som Celina Midelfart.

Kalenderen skal presenteres i ferdig form under landsmøtet i Senterungdommen i november. Men før det skal det tas flere bilder. Neste fotoseanse blir på Inderøya i Nord-Trøndelag. Da er det hjemplassen til en annen SpU-medlem, Ida Lise Letnes, som blir rammeverket for bildene.

- Dette er imaget vi ønsker å vise. Det er trendy og annerledes. Senterpartiet trenger å fornye seg litt, og disse bildene er en del av denne omdømmebyggingen. Navnet på kalenderen er «+Bygda», noe som skal gjenspeile at livet på bygda er et positivt «plussliv» som inneholder mye mer enn det folk tror, sier Lerhol.

Se også: Nok et år med sexy bønder fra Sveits

Se også: Se sexy årgangsbønder

Se også: Godt i gang med å lage tysk sexy bondekalender

Neste artikkel

MDG om Grytten-rapport: – Dette løser ingenting for bøndene