Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

«Seriespiser» igjen pågrepet for å ha stukket fra regninga

I årevis har mannen i 40-årene svindlet restauranter på Østlandet ved å spise og drikke, for så å stikke fra regningen. Nå er han pågrepet igjen.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix

Totalt skal han ha gjort det samme mot over 100 restauranter, ifølge Romerikes Blad.

Fredag slo han til mot tre restauranter på Jessheim, i Lillestrøm og i Drammen. Nå er han nok en gang pågrepet av politiet.

Ifølge Drammens Tidende var mannen så beruset at han måtte innom legevakten før han ble fraktet til politihuset, men politiet sier det ikke er mye de får gjort.

– Etter loven er det ikke straffbart å spise og drikke uten å kunne gjøre opp for seg, hvis man går med på å oppgi personalia. Og det gjør han, sier politiets operasjonsleder Trond Egil Groth til DT.

Annonse

Samtidig er han domfelt hele 18 ganger for lignende tilfeller, uten at det stopper ham fra å gjøre det igjen. Blant annet ble han dømt til 90 dagers fengsel i oktober 2016 for seks restaurantbedragerier og brudd på besøksforbud ved flere restauranter.

– Det er en sykdom. Når jeg ser en restaurant blir jeg fristet og klarer ikke å kontrollere det, sa han til Romerikes Blad i september 2016.

Neste artikkel

VM i kjedelig?