Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Senterungdommen lager sexy bondekalender i Valdres

Sexy og lettkledte bondekalendere fra Østerrike og Tyskland burde være velkjent for leserne på nationen.no.

Nå får de utenlandske bondemodellene konkurranse fra Norge.

Selv om flere norske ungdomsorganisasjoner har latt seg inspirere til å lage sin egen kalender, er det først Senterungdommen som nå trår til med noe som kan matche de utenlandske kalenderne.Ridderstoga I en seng i Ridderstoga på garden Lerhol i Vang i Valdres ligger to lettkledde jenter med champagneglass i vinduskarmen. Kanskje det var hit ridderen Sigvat i hine hårde dager førte sin brud etter at han hadde foretatt det sagnomsuste spranget med hest og bruderov over elva Sjoa, og Eldjarn fra Gudbrandsdalen måtte gi opp forfølgelsen. I dagens utgave er det senterungdommene Marte Nesheim og Marit Krogsæter som ligger i senga, mens Gunnar Kaus fra Ringebu sitter litt sliten på en stol.

Senterpartiets ungdomsorganisasjon er godt i gang med å lage sin sexy bondekalender for 2013. Se også: Småbrukarlagets bondekalenderDe er alle stylet opp av Pia Ruud. Fotografen Cathrine Dokken danderer hvordan hun vil ha dem. Henning Wangsnes, fra design og webfirmaet Kreativ Strek, kommer med noen innspill. Bildene som blir tatt skal bli en måned i den nye kalenderen til Senterungdommen.Julegave - Vi satser 225.000 kroner på denne kalenderen som skal bli årets julegave til ungdom. Kalenderen vil vise at vi er kreative og moderne selv om vi bor på bygda. Vi har hyret inn profesjonell fotograf, stylist og et firma til å forme ut kalenderen, sier Torstein Lerhol, som har organisert opptakene på hjemgården i Vang i Valdres.Les også: Småbrukarlaget raser over «pornobønder »- Resultatet kommer til å bli et helt annet. Disse er bare et par smakebiter. Vi bruker bare senterungdom på bildene, sier leder Sandra Borch i Senterungdommen til nationen.no. I tillegg til bildene som blitt tatt i Valdres, skal Senterungdommen ta flere bilder i månedsskiftet mai/juni. De bildene skal fotograferes i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag. - De fleste sitter faktisk i landsstyret i Senterungdommen. Vi vil vise at vi er moderne, litt vågale, samtidig som vi forteller om røttene våre. Vi vil framsnakke bygdeungdommen. Vi er flotte ungdommer som vil bygge landet på gode verdier, sier Borch.Markedsføring - Dette er en markedsføring av oss. Vi håper mange vil kjøpe kalenderen. Går vi i overskudd så skal vi bruke overskuddet til et veldedig formål. Vi skal ikke tjene på kalenderen, men vi håper jo ikke at det blir underskudd heller, sier Torstein Lerhol.- Det kommer til å bli skikkelig bra, sier Borch.

Annonse

Se også: Nok et år med sexy bønder fra Sveits

Se også: Se sexy årgangsbønder

Se også: Godt i gang med å lage tysk sexy bondekalender Det var i et nettmøte med leserne på nationen.no i fjor høst at Borch, som nyvalgt SpU-leder, første gang luftet ideen om at Senterungdommen burde gi ut kalender. - Vi lanserer kalenderen på landsmøtet i Bodø i november. Der skal folk få en positiv overraskelse. Dette blir årets julegave. Vi skal selge kalenderen for 150 kroner, så alle har råd til å se hvor flott og spenstig ungdom vi har i Senterpartiet, sier Sandra Borch.

Neste artikkel

Svinenæringen lover å skjerpe seg