Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Sandra Borch i Senterungdommen får knallhard naken-kritikk fra Venstre

Er det noen som egentlig vet hva Borch fronter politisk, spør Venstre-politiker Rebekka Borsch.

Senterungdommens leder får det glatte lag for å forsvare kvinner som kler av seg offentlig og for å fronte ungdomspartiets egen sexy bondekalender.

Se bildene fra sommerens fotoshoot til kalenderen i galleriet øverst i saken.

- Sandra Borch får rikelig uttelling for sin iherdige innsats i kampen om å kle norske kvinner nakne. Store oppslag, ledsaget av enda større bilder og overskrifter som: «Kvinner som kler av seg er sterke kvinner som tør å stå fram.» Nu vel. Jeg lurer litt på hva som egentlig er styrken i å vise fram det absolutt alle har - en naken kropp? Jeg har fulgt debatten, og jeg må bare innrømme at jeg blir forbannet, skriver Vesntres fylkesleder i Buskerud, Rebekka Borsch, i et debattinnlegg i Dagbladet fredag.

Les kommentaren: Pupper og politikk

Venstre-poltikeren mener Spu-lederen ikke er ærlig i sin argumentasjon.

Annonse

- Hadde Borch vært ærlig, kunne hun ha sagt: Jeg har ikke så mange politiske tanker å skilte med, men jeg er lur. Så jeg tar en innersving, viser fram litt hud, og vips får jeg mer medieoppmerksomhet enn mange andre politikere.

- Er det noen som egentlig vet hva Borch fronter politisk, i tillegg til «kvinnefrigjøring»? Ikke jeg, I hvert fall, skriver Borsch.

Sandra Borch sier til nationen.no at hun oppfatter debattinnlegget til Rebekka Borsch som et personangrep. Hun vil ikke kommentere kritikken ytterligere, men viser til sin blogg der hun fredag har publisert innlegget «Hvorfor avkledd?».

Hva mener du? Delta i debatten under.

Neste artikkel

Reiten roser grunnrenteskatten tross eget milliontap