Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Paal Frisvold: EU er galskap

Europabevegelsen opplever motgang og ser EØS-utredning som mulig redning. - Jeg ønsker et Idol-program om EØS. En quiz om hva vi vet, sier Frisvold.

Uttalelsene om at EU er galskap og ønsket om et Idol-lignende program om EØS kom ifølge Aftenposten under en paneldebatt om EU.

Paal Frisvold har vanskelige arbeidsforhold, der han forsøker å overbevise det norske folk om å bli en del av et EU som er blitt en fast leverandør av krisemøter og krisepakker.

2011 har også gitt stadig nye meningsmålinger som forteller om rekordmotstand mot EU og tilsvarende dårlig oppslutning for EU-tilhengerne.

Året har brakt med seg Norges første avvising av et EU-direktiv, og Europabevegelsen opplever frafall i mannskap, såvel som medlemmer.

- Stiftet i 1949.

Annonse

Les også: Nordby forlater svekket Europabevegelse

Les også: Nordby nektar for krisestemning i Europarørsla

Paal Frisvold fester håp ved den omfattende EØS-utredningen som skal legges fram snart. Ifølge Aftenposten hevder Frisvold at nordmenn i årevis har levd i et sørgelig «EØS-mørke», uten evne til å se de politiske prosessene i Europa. Frisvold frykter at EØS-utredningen skal blir for juridisk og tung til at nordmenn skjønner innholdet.

- Jeg ønsker meg et Idol-program om EØS. En quiz om hva vi vet. Det kan bli skikkelig gøy, sier Frisvold, ifølge Aftenposten.

Neste artikkel

Senterungdomen vil kutte EØS-midlane: – Usosialt og usolidarisk