På taket: 1000 kvadratmeter arael planlegges utnyttet til matproduksjon i vannkanten. Daglig leder på Vippa, Kaja Skovborg-Hansen viser vei i Oslo Havn. Foto: Julie Messel
På taket: 1000 kvadratmeter arael planlegges utnyttet til matproduksjon i vannkanten. Daglig leder på Vippa, Kaja Skovborg-Hansen viser vei i Oslo Havn. Foto: Julie Messel

Oslos dyreste matjord planlegges på et tak i sentrum

Hun drømmer om poteter, salater og grønnsaker i lange baner. På 1000 kvadratmeter tak, med Oslos beste beliggenhet, skal Kaja Skovborg-Hansen for alvor få Oslofolks øyne opp for det grønne kretsløpet.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Ragnvald (49) deler ut mat og klede: – Veldig givande