Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nina Sundquist går fra Nortura til Matmerk

Nina Sundqvist slutter som kommunikasjonsdirektør i Nortura og blir ny administrerende direktør i stiftelsen Matmerk.

Kommunikasjonsdirektør Nina Sundqvist i Nortura er tilsatt som ny administrerende direktør i Matmerk, melder Nortura.Sundqvist har vært kommunikasjonsdirektør i Nortura siden 2004, og hatt betydelig ansvar for konsernets krise- og endringskommunikasjon. Når hun begynner i sin nye jobb er ikke avklart.- Vi setter stor pris på det arbeidet Nina har gjort for Nortura. Hun kjenner verdikjeden for norsk mat fra bonde til forbruker, og har frontet den på en utmerket måte. Nå må vi bare glede oss på Matmerks vegne som får Nina som en tydelig og inspirerende leder, sier konserndirektør Tor Aamot.

Les også: Nortura håper på statlig drahjelp for å øke salget av økologisk mat

Stiftelsen Matmerk har ifølge sin egen nettside som formål «å skape preferanse for norskprodusert mat». - Å forlate Nortura er ikke lett, men det er et privilegium å fortsette å arbeide for norsk kvalitetsmat og norsk matkultur. I en ny rolle ser jeg fram å profilere en helnorsk verdikjede sammen med dyktige kolleger i Matmerk, sier Nina Sundqvist, påtroppende administrerende direktør i Matmerk.

Annonse

Les også: Småbønder kan få større innverknad i Nortura

Matmerk ble opprettet av Landbruks- og matdepartementet 1. januar 2007 som er en sammenslåing av KSL-sekretariatet (Kvalitetssystem i Landbruket) og Matmerk.

Neste artikkel

Sjømatjubel over frihandelsavtale