Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Navarsete heit på Twitter

-Liv Signe Navarsete må ha tjuvstartet på "Gjer oss heite"-konferansen hun deltar på i Jølster i dag, mener twitterbruker @tv2bakke. Liv Signe Navarsetes oppførsel debatteres nå på nettsamfunnet Twitter.

Debatten om Liv Signe Navarsetes utskjelling av en velger for åpent kamera i Nordfjordeid torsdag, er gjenstand for debatt på nettsamfunnet Twitter.

- Du vet ikke hva du snakker om, du vet ikke hva du snakker om, det er jeg som har sittet i forhandlinger i lange dager og lange netter i flere timers telefonkonferanser, sa en opprørt Navarsete til den lokale sykehusforkjemperen Janne Endal Andersson.

Her er noen av kommentarene fra twitterbrukere innenfor en radius av 100 kilometer fra Nordfjordeid

SMPTormod: "Gikk ikke Navarsete på zen-kurs, da? Bortkasta penger, der altså."

Annonse

MannMedGreip: "TV2-ekspert-uttale om at Navarsete sitt sinnekontroll-kurs var bortkasta, seier mykje om eksperten sin manglande erfaring med sinte kvinner"

sunnfjording: "Navarsete tryna jo skikkelig i dag i møte med veljarane sine på Nordfjordeid, bad business. Lokalsjukehuset, kva skjer......." Følg hva folk i distriktet rundt Nordfjordeid sier om Navarsete på Twitter Her kan du følge Navarsetedebatten på Twitter uten geografisk filter Les også: Navarsete ber om unnskyldning

Neste artikkel

Også SV går ut mot Vedum-regnestykke