Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Nationen.no inviterer til kåring av Norges beste bygdeblogg

Blogger du om livet på gården eller bygda? Eller følger du en blogg fra Distrikts-Norge? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Nationen.no vil kåre Norges beste bygdeblogg i sommer. Vi ønsker derfor forslag fra deg, enten du selv blogger om landlivet eller er ihuga leser av en bygdeblogg. Vinneren får lesebrett i premie.

Sjekk bloggene som er foreslått så langt

- Vi ønsker å gi oppmerksomhet til alle de kreative og fantasifulle bloggerne som blogger om hvordan det er å arbeide og leve på bygda, sier nyhetsredaktør Rino Andersen.

Ukas bloggVi vil gi bygdebloggene plass, både i papirutgaven og her på nationen.no. Hver uke vil vi trekke fram en av bloggene som er foreslått. Vi ønsker også å vise fram dem som står bak bloggene, hva som driver dem, hva som motiverer dem og hva den enkelte får ut av å være aktiv blogger på nettet.

Nationen ønsker å speile det som skjer i Bygde-Norge, og da kommer vi ikke utenom også å fortelle om bloggerne og deres blogger.- Vi tror det vil berike avisen og nettavisen vår, sier nettsjef Lars Johan Wiker.

Han er ansvarlig for å gjennomføre bloggkåringen.

Send inn din blogg eller tips om aktuell blogg innen 20. august til

Annonse

- Leserne våre skal bestemme. Juryen er nettredaksjonen, men det er nettleserne som avgjør hvem som er den beste bloggeren, sier Wiker.

Ser etter originalitetDu kan allerede i dag sende inn forslag på din egen blogg eller en blogg du kjenner til, som du leser og som du mener andre også kan ha glede av å lese.

Fram til 20. august vil vi ha dine forslag. Vi vil fortløpende linke opp foreslåtte blogger på nationen.noBlant forslagene som kommer inn, vil nettredaksjonen plukke ut fem finalister. Juryen vil legge vekt på originalitet, bruk av bilder, video, nettspesifikke grep, språket og om den oppdateres jevnlig. Vi vil se etter kreativitet og gjerne om formidlingen viser et overraskende bilde av bygdelivet.

Vinneren av bloggkåringen offentliggjøres i slutten av august.

Neste artikkel

«Når det blir beintøft som bonde»