Heinrich Jung fant frihet i et norsk småbruk

Heinrich Jung er tyskeren som fikk uvaskede, plastfrie små og store grønnsaker inn i norske butikkhyller.

Frihetssøkende: – Frilandsgris krever mer arbeid ute, men mye mindre kapital. Du kan starte med noen få hytter og bygge deg gradvis opp. Du kan ikke starte med et halvt grisehus. Der må du satse stort med en gang, sier Heninrich Jung, økobonde. Alle foto: Siri Juell Rasmussen
Frihetssøkende: – Frilandsgris krever mer arbeid ute, men mye mindre kapital. Du kan starte med noen få hytter og bygge deg gradvis opp. Du kan ikke starte med et halvt grisehus. Der må du satse stort med en gang, sier Heninrich Jung, økobonde. Alle foto: Siri Juell Rasmussen

– Uvasket gulrot bevarer smaken best. For første gang sa Norgesgruppen i år ja. Vi har hatt en stor kampanje i Meny-butikkene, og salget går over all forventning, sier Heinrich Jung, tysk, anglofil økobonde på Solør i Hedmark.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

8 uker for 199,-

Helg+Digital

Bestill

8 uker for 249,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

8 uker for 299,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

NHO om Norsvins grisesædeventyr: Kjempepotensial