Gardsfruene luker fram godsakene

Lag en salat du vil elske, av ugresset du hater. Grøftekanten byr på mer enn du aner.

Selvplukk: Luking i hagen gir en ny mening for Linn Therese Olafsen (t.v) og Live Svalastog Skinnes etter at de tok i bruker ugress i matlagingen. Alle foto: Mariann Tvete
Selvplukk: Luking i hagen gir en ny mening for Linn Therese Olafsen (t.v) og Live Svalastog Skinnes etter at de tok i bruker ugress i matlagingen. Alle foto: Mariann Tvete

Norefjell. Skvallerkål, løvetann, stemor og brennesle har blitt godsaker for de to jentene langs Krøderens bredd. Med hansker, saks og kurv rusler de rundt i hagen på Nedre Skinnes gård og forsyner seg av diverse ugress.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

10 uker for 10 kr

Neste artikkel

Nesten 400 personer er nominerte til Årets unge bonde