Forskere legger hoder i bløt til ære for kålen

Et nytt forskningsprosjekt skal bringe den aller beste kålen fram i lyset. Målet er å doble verdiskapningen av norske kålvekster.

Viktig å være med: Gårdbruker Egil Minde ser fram til å delta i prosjektet KålSmak. Målet er å få fram kål av god smak og kvalitet som igjen skal føre til at forbrukerne kjøper mer kål i 
butikken. Alle foto: Håvard Zeiner

– Kål er sunt, og jeg tror det er mulig å selge mye mer kål enn i dag, sier Minde.

For våre abonnenter

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

<br>

Gratis digitalabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før

Gratis komplettabonnement

- Tilgang til alle artikler på nationen.no
- Papiravisen som e-avis kl. 21.00 kvelden før
- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Neste artikkel

Findus seier norsk tollvern for grønsaker har stått stille sidan 1997