Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Fant ukjent tablett i pakke med biffstrimler

Nortura tilbakekaller et parti med biffstrimler produsert for Rema 1000 etter at det ble funnet en tablett i en av pakkene.

Pakken med biffstrimler er laget av Nortura for Rema 1000. Foto: Nortura
Pakken med biffstrimler er laget av Nortura for Rema 1000. Foto: Nortura

– Det er svært beklagelig at det er gjort funn av en tablett i en pakke biffstrimler. Vi har strenge rutiner i vår produksjon, og det er forbudt å bringe medisiner inn i lokalene, sier Cornelia Koppang Henriksen, kommunikasjonsrådgiver i Nortura i en pressemelding.

Det skal være en forbruker som har funnet tabletten i pakken.

Av storfe

Pakken det er snakk om er i Rema 1000-serien "middag til familien under 100-lappen", og heter "Biffstrimler av storfe mørbrad".

Annonse

På baksiden av hver pakken er det en LOT-kode, og i dette partiet er koden 9263, skriver Nortura. Holdbarhetsdatoen er satt til 14. juli.

Produktet tas ut av butikkhyllene, og alle forbrukere som har kjøpt produktet med denne LOT-koden kan få et nytt produkt eller pengene tilbake i butikken.

Tabletten skal undersøkes

– Vi kan ikke utelukke at det har vært svikt i personalrutinen. Heldigvis er det svært sjeldent at slikt skjer, og for å være på den sikre siden kaller vi tilbake produksjonspartiet, sier Koppang Henriksen.

Til Nationen opplyser hun at det så langt ikke er kjent hva slags tablett det er snakk om.

– Dette skal vi undersøke nærmere etter vi har mottatt den fra forbruker, skriver hun i en e-post.

Neste artikkel

Nortura-selskap hamstret kjøttkvoter fra Namibia og Botswana