Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Facebook-grunder sverger til selvslaktet mat

- Jeg spiser mye sunnere mat, samtidig som jeg lærer om oppdrett og vedlikehold av gårdsdyr, sier Facebook-grunder Mark Zuckerberg.

- Det eneste kjøttet jeg spiser er fra dyr jeg selv har drept, sier Mark Zuckerberg ifølge TV2. I 2004 var han blant grunnleggerne av Facebook. Nå er han blitt 27 år gammel og milliardær. Han skal ha slaktet både både geiter, griser og kyllinger etter at han begynte på en diett hvor alt kjøtt skal være slaktet av ham selv.Til Fortune Magazine sier Zuckerberg følgende:- Jeg spiser mye sunnere mat, samtidig som jeg lærer om oppdrett og vedlikehold av gårdsdyr. Det er lett å ta all den gode maten vi spiser for gitt.

Zuckerberg har som mål å ta på seg en personlig utfordring hvert år. I år er det å lære mer om matproduksjon.- Jeg gjør det for lære meg mer om verden, for å utvide mine egne interesser og for å styrke selvdisiplinen. Jeg bruker omtrent all min tid på å bygge opp Facebook, så disse personlige utfordringene er noe jeg vanligvis ikke har tid til, sier han.

Annonse

LES OGSÅ: Bønder tjente 50 millioner kroner på Facebook

LES OGSÅ: Utsira er mest populær på Facebook

LES OGSÅ: Kommune-Norge ligger bakpå på nett

Neste artikkel

Flere bønder melder dyr til slakt: – Det er feil husdyrproduksjon som blir nedlagt