Bygdeprofil-kandidat: Blant verdens beste ostemakere

Et firedagers ystekurs i Sverige var alt som skulle til. 
I dag lager Egil Smith-Meyer en av verdens beste oster. 
Tingvollost vet å skille melken fra fløten. Se video!

Viser muskler: Kraftkar har etablert seg som en av verdens beste blåmuggoster, og Egil Smith-Meyer har vunnet flere priser for osten som har kraftig og langvarig smak.
Viser muskler: Kraftkar har etablert seg som en av verdens beste blåmuggoster, og Egil Smith-Meyer har vunnet flere priser for osten som har kraftig og langvarig smak.

Med en melkeproduksjon på 600 tonn går 200 tonn melk til egen osteproduksjon og 400 tonn melk til Tines Jarlsberg-produksjon i nabokommunen.

Kjære leser. Denne artikkelen er forbeholdt våre abonnenter.

Digital

Bestill

100 dager for 100 kr

VÅRT BESTE TILBUD!

Helg + Digital

Bestill

1 mnd for 310,-

- Papiravisen levert hjem fredag og lørdag

Komplett

Bestill

1 mnd for 360,-

- Papiravisen levert hjem mandag til lørdag

Neste artikkel

Menys lokalmatprodusenter får 10 millioner kroner