Dette er et annonseprodukt fra Tun Media produsert etter gjeldende retningslinjer

Annonse

Slik skaper du et personlig kjøkken

I hjerte av huset møtes familien til matlaging, måltider og gode samtaler. Her tilbringer vi mesteparten av hverdagene våre sammen. Ønsker du å skape en personlig stil på ditt nye Älvsbyhus-kjøkken? I denne artikkelen gir vi gir deg inspirasjon og noen smarte tips.

Kjøkkenet er den nye stua, sier trendforskerne. Dette rommet speiler vår nye livsstil og våre nye vaner – vi lager mer mat sammen og vi sosialiserer hjemme gjennom måltider med familie og venner. Det er her vi vil vise hvem vi er – og det er her vi nyter hverdagene sammen.

Derfor vil vi i Älvsbyhus at du skal få realisert kjøkkendrømmen din – og gir deg som husbygger stor valgfrihet og flere muligheter til å sette personlige preg på ditt kjøkken.

Spesialutviklet kjøkken

I Älvsbyhus leverer vi ditt kjøkken helt ferdig montert – med kjøkkeninnredning, alle hvitevarer og benkbeskyttelse inkludert i den totale prisen.

– Vi er utrolig stolte av vår unike standardløsning for kjøkken, som vi har utviklet spesielt for å møte våre kunders behov, sier Jens Sundström. Han er teknisk sjef i Älvsbyhus Sverige.

Han forklarer at Älvsbyhus har designet og utviklet sitt helt egne kjøkken. Det moderne kjøkkenet har høy standard, solid kvalitet og lekker fisnish.

Kjøkkenet bygges helt fra bunnen av håndverkerne på fabrikken i Sverige. Skapdører og skuffer kompletteres med solide beslag i høy kvalitet og med demping fra den tyske leverandøren Blum.

De fleste kundene til Älvsbyhus ønsker en åpen løsning mellom stue og kjøkken.

Åpen løsning

– Da vi utviklet våre nye husmodeller , så vi en klar tendens til at våre kunder ønsket en åpen løsning mellom kjøkken og stua, sier Sundström.

Han forklarer videre at mange kunder ønsket å åpne kjøkkenet enda mer, og derfor har Älvsbyhus en smart løsning for å flytte kjøle- og fryseskapene, slik at kjøkkenet fremstår som mer åpent og inviterende.

Kjøkkenøya selger best

Et svært populært tilvalg er kjøkkenøya. Med en øy som en del av kjøkkeninnredningen har familien et ekstra samlingspunkt, og store og små kan delta i matlagingen.

Kjøkkenøya leveres løst med huset og har ingen fast plassering. Etter selve monteringen av innredningen kan du derfor selv prøve deg frem, og velge hvor du ønsker at den skal monteres fast.

Behagelig belysning

Sundström trekker frem viktigheten av god belysning i kjøkkenet, og etter at de klassiske glødelampene har blitt faset ut har Älvsbyhus utviklet gode løsninger for de mer miljøvennlige LED-lampene. LED-lamper bruker betydelig mindre strøm, har lang holdbarhet og avgir lite varme. I tillegg gir de et behagelig lys.

– Vi ser at våre kunder ønsker god belysning på sitt kjøkken, og ønsker derfor å kunne levere god belysning som en del av husleveransen, slik at kundene slipper å finne dette i etterkant, sier Sundtröm.

Annonse

Han forklarer at Älvsbyhus nå leverer LED-spoter til taket, LED-armatur til undersiden av overskapene og LED-lys til vinduskarmen på alle sine nye hus. Lampene leveres dimmbare, og gir derfor et svært behagelig lys til kjøkkenet.

Hvitlakkerte skapfronter, svart benkbeskyttelse og hvitevarer i rustfritt stål er blant tilvalgene du kan velge når du designer ditt kjøkken.

Tilvalg for kjøkken:

•Profilerte hvitlakkerte kjøkkenfronter – pris: fra ca. kr. 9 500 til 11 000

•Kjøkkenøy – pris: kr 6 875

•Benkbeskyttelse – inkludert i prisen

•LED-spotlights – pris: kr 5 160

•Hvitevarer – inkludert i prisen

•Innebygde hvitevarer hvit – pris: kr 21 290

•Innebygde hvitevarer rustfritt stål – pris: kr 39 000

•Kjøkkenskuffer – pris: kr 6 250

•Uttrekkbart hjørneskap – pris: kr 2 675

•Opphøyd oppvaskmaskin – pris: kr 1 760

Les mer om tilvalg her

Kundene vil planlegge selv

Kjøkkenvelgeren gir deg mulighet til å designe kjøkkenet ditt helt selv. I det automatiserte tegneprogrammet kan du leke deg med ditt drømmekjøkken.

Ønsker du et ekstra vindu eller kjøkkenøy? Kanskje du vil bytte farge på benkbeskyttelsen? Eller hvitevarer i børset stål? Her kan du legge til og trekke fra til du er helt fornøyd – og se hvordan resultatet blir før du tar en endelig avgjørelse.

Ønsker du din personlige stil på ditt nye kjøkken? Lek med alle mulighetene med på vår nettside.

Neste artikkel

Prisen på huset stemte på krona